Over Matchplay


Het inkopen van een origineel geschenk voor golf- en/of relatie-evenementen, golfwedstrijden, jubilea, business dagen etc. is een kunst op zich. Matchplay verstaat deze kunst sinds 1982. Gestart als groothandel in golfprijzen, zijn wij inmiddels uitgegroeid tot dé groothandel in wedstrijdprijzen en business gifts.

Onze sterke punten zijn o.a. persoonlijke dienstverlening, het serviceniveau en de creativiteit in meedenken met u. Daarnaast uiteraard onze zorgvuldig samengestelde (en zich naar vraag steeds vernieuwende) collectie.

Wij bieden u een zeer gevarieerd assortiment aan golfsportprijzen en business gifts in fraaie vormgeving en van artistieke allure. Van aantrekkelijk geprijsde geschenken tot meer exclusieve cadeaus en speciale prijzen voor b.v. een Longest Drive, een Neary of  Birdie. Door het bezoeken van beurzen in binnen- en buitenland houden we onze collectie steeds actueel.

In onze eigen graveerstudio kunnen wij uw aankopen voorzien van tekst en/of logo. Ook het borduren of bedrukken van tekst en/of logo op bijvoorbeeld handdoeken of ander textiel kunnen wij voor u verzorgen.

Dé groothandel in luxe wedstrijdprijzen & businessgifts